5.2. BIBLIOTECA OBERTA

De dilluns a dijous, de 16:30 a 18:30h

Continuem duent a terme el Projecte de Biblioteca – Sala d’Estudi Oberta iniciat el curs 2012-13, a partir del Projecte d’Acció Social de l’Obra social de la Caixa, obrint la biblioteca de l’escola per als nens/es i famílies del barri, com un espai per a la lectura literària i la recerca d’informació, gràcies a l’actual recolzament del Districte de Sant Andreu.

La biblioteca de l’escola, disposa d’una monitora responsable de la dinamització de la biblioteca i de les diferents activitats que s’hi realitzen (explicació de contes, tallers plàstics relacionats amb els contes, concursos literaris, etc.).

 Dissabtes, de 10:00 a 14:00h

 La nostra biblioteca forma part del Programa de Biblioteques obertes del Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), des del curs 2012-13.

Gràcies a aquest programa, obrim la biblioteca de l’escola per als nens/es i adolescents del barri, com a aula per a  fer els deures, en horari extraescolar i cap de setmana.

La Biblioteca, disposa d’una monitora responsable de vetllar pel correcte funcionament de l’espai i de voluntaris educatius que ajuden als nois/es a fer els deures.

5-2_713x960

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s